В Сърбия: Лаиците от ЦСКА да се запитат трябваше ли да сменят майстор със самопровъзгласил се за такъв


В Сърбия: Лаиците от ЦСКА да се запитат трябваше ли да сменят майстор със самопровъзгласил се за такъв
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

9141 0

На сериозна критика подложиха ръководството на ЦСКА в Сърбия. Тамошният вариант на изданието "Спутник" се присмя на Данаил Ганчев и другите отговорни лица на "Българска армия" задето са уволнили Саша Илич и са назначили Нестор Ел Маестро.

Защо тази атака идва сега?

Повод за това стана катастрофалното представяне на "червените" във втори предварителен кръг на Лига на конференциите срещу румънския Шкупи. ЦСКА беше разгромен с общ резултат 6:0 в двата мача.

Ръководството на ЦСКА наречено "дилетантско"!

"ЦСКА отпадна, а ръководството потвърди дилетантството си, защото след уволнението на Саша Илич, който ръководи много добре българския клуб, нае прочутия Нестор Ел Маестро. Самопровъзгласилия се за "маестро" треньор напразно години наред се опитваше да се реализира в професията, но вървеше от провал на провал", пише sputnikportal.rs.

Големият въпрос

"Пред ръководството на ЦСКА стои голям въпрос: дали истинският майстор на футбола - Саша Илич, трябваше да бъде заменен от самопровъзгласилия се за "ел маестро"?, пише още медията. А ето по какъв начин Саша Илич се е разделил с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички