Докато феновете на ЦСКА освиркват отбора си, тези на Сепси го аплодират и скандират името му (ВИДЕО)


Докато феновете на ЦСКА освиркват отбора си, тези на Сепси го аплодират и скандират името му (ВИДЕО)
Снимка: cska.bg

6255 0

ЦСКА бързо приключи участието си в Европа, след като не успя да се справи с румънския Сепси. "Червените" разочароваха с представянето, като загубиха в София с 0:2, а след това като гост резултатът бе още по-красноречив - 0:4.

Аплодисменти от противника, освирквания от свои

Феновете на тима пропътуваха разстоянието до Румъния, за да подкрепят любимците си, като изпълниха до краен предел отредената им трибуна. За тяхно съжаление обаче си тръгнаха нещастни от стадиона, като след последния съдийски сигнал се стигна и до обиди към отбора, както и хвърляне на предмети. Това се случи, когато играчите на Нестор Ел Маестро отидоха да поздравят привържениците за подкрепата през 90-те минути.

Любопитно впечатление направи, че по това време домакинските привърженици аплодирали българският отбор и ги изпратили със скандирания "ЦСКА", предаде репортер на Sportlive.bg от мястото.

Феърплеят от страна на Сепси продължил и при изпращането на двата тима, като били изпратено почти еднакво радушно от привържениците. Преди седмица на "Армията" феновете на ЦСКА също имаха подобно отношение към играчите на Сепси, въпреки че допуснаха загуба.

Последното отпадане на ЦСКА след първия мач в Европа

Последното отпадане за ЦСКА още след първия мач е през 2014 година. Тогава във втория квалификационен кръг на Лига Европа "червените" са отстранени от Зимбру. Двата отбора завършат при резултат 1:1 в първия мач в София, а в Молдова се стига до нулево равенство. Тогава все още важи голът на чужд терен, който класира Зимбру напред за сметка на ЦСКА. Тогава треньор на българския отбор бе Стойчо Младенов. От 2018 година насам "червените" неминуемо отстраняват поне два съперника.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички