В Италия: "Скромният" ЦСКА разочарова Рома и разгневи тифозите


В Италия: "Скромният" ЦСКА разочарова Рома и разгневи тифозите
Снимка: Getty Images/Guliver

2414 0

Столичният гранд ЦСКА постигна един от най-силните европейски резултати за български отбор през последното десетилетие, след като си тръгна от легендарния стадион "Олимпико" с точка и без допуснат гол. Силното представяне на "армейците" срещу Рома не остана незабелязано и от италианската преса, но на Апенините обърнаха по-голямо внимание на слабата игра на "вълците".

Веднага след мача спортната библия "Газета дело Спорт" публикува материал, в който представя острите реакции на италианските тифози към представянето на любимия им отбор. "Европейско разочарование за Рома", пише изданието. И добавя, че "хиксът" е дошъл срещу "скромния" отбор на ЦСКА, което на фона на играчите на Рома съвсем отговаря на истината.

Грешки в решителните моменти и множеството пропиляни положения са сред основните причини за слабия резултат на "вълците", но феновете на отбора недоволстват и от играта на тима. "Резултат, който веднага предизвика гнева на феновете", пише "Газета дело Спорт" и дава няколко примера с реакции на различни запалянковци.

"Смущаващ отбор и треньор (на Рома)", "смъртоносна скука", "Този отбор на Рома е по-лош от този на Карлос Бианки", "Беше ми по-скучно, отколкото, когато водя жена си на мол в неделя", са част от коментарите. Друг потребител в социалните мрежи се шегува с по-нискоко техническо ниво на опонента на любимия му отбор: "Направихме равенство с отбор от група приятели, които се събират да поритат в четвъртък."

КАКВО ЛИПСВАШЕ НА РОМА, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО СЕНЗАЦИЯТА СРЕЩУ ЦСКА?

АЛИ СОУ СЛЕД "ХИКСА" С РОМА: РАЗОЧАРОВАН СЪМ

ДАНИЕЛ МОРАЛЕС: ЕДИН ДЕН ЩЕ СЪМ ТРЕНЬОР ЗА ПОСТОЯННО НА ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички