Какво липсваше на Рома, за да се стигне до сензацията срещу ЦСКА?


Какво липсваше на Рома, за да се стигне до сензацията срещу ЦСКА?
Снимка: Guliver/GettyImages

2982 0

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека даде да се разбере, че неговият отбор е бил далеч от нивото си в срещата с ЦСКА, която завърши 0:0 на "Олимпико". Специалистът отчете като грешка фактът, че е липсвала скорост в атаките на "вълците", а в завършващата фаза е липсвал финалният пас. 

"Смятам, че това, което ни липсваше, беше интензитетът в нападение. Имахме много шансове, но бъркахме във финалното подаване. Видях един муден отбор на Рома и минимална агресия от играчите", каза Фонсека след равенството между Рома и ЦСКА

Той беше попитан за разликата в начина на игра, стила и играчите, които са на терена, в сравнение с мачовете от Серия А, но той защити избора си и похвали своите за начина, по който се справят от началото на сезона на всички фронтове. 

"Да, вярно е, че показваме различни игри в Серия А, но на този етап това е нормално, отговорността я поемам аз. Вярвам в този отбор - той е добър, отбелязаха много голове в последните мачове. Дори ако сравняваме с миналия сезон по това време, то отборът със сигурност се справя по-добре. Срещу ЦСКА променихме доста аспекти, но не поддържахме интензитет. Въпреки това смятам, че се справихме добре", каза още Фонсека. 

Срещу себе си треньорът на Рома имаше абсолютен дебютант в лицето на Даниел Моралес, който на пожар смени Стамен Белчев след равенството 1:1 срещу Арда през уикенда. Временният наставник на "червените" изрази радостта си от добрия резултат, но в същото време отчете и грешки в играта на ЦСКА в гостуването на Рома

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички