Али Соу след Рома - ЦСКА: Разочарован съм


Али Соу след Рома - ЦСКА: Разочарован съм
Снимка: Guliver/GettyImages

2688 0

Нападателят на ЦСКА Али Соу остана разочарован от факта, че неговият отбор не успя да стигне до триумфа срещу Рома в гостуването на "Олимпико" в мач от Лига Европа. "Червените" изиграха страхотен тактически двубой и имаха своите положения в мача, но 3 сериозни пропуска лишиха тима дори от триумф в Рим. Един от пропуските (и може би най-чисто положение) беше дело именно на стрелеца с №22 в състава на Даниел Моралес. 

"Много съм разочарован, нямахме късмет. Играхме много добре срещу Рома. Показахме добра тактическа дисциплина през цялото време. Направихме всичко, както трябва и само голът ни липсваше днес", сподели Соу непосредствено след срещата. 

Най-добрите положения за "червените" бяха през втората част, когато Соу остана сам срещу вратаря, но Пау Лопес спаси, а стражът направи още 2 спасявания срещу Санкаре и Енрике. 

"От една страна резултатът е положителен, защото играхме срещу много голям противник. Но от друга, имахме реални шансове и да победим. Равенството в другия мач ще направи групата по-интересна. Вярвам, че този мач е нов старт за отбора и ще ни помогне да си повярваме повече", добави още нападателят, който трябва да се отбележи, че изигра най-добрия си мач след проваления трансфер на Соу в Дижон

ЦСКА имаше още няколко ситуации, но пък за пръв път в 5 мача стига поне до точка в сблъсъците си срещу Рома. След срещата интересни неща каза и временният треньор на "червените" Даниел Моралес, който се показа като голям максималист и отчете грешките на ЦСКА в мача с Рома, които трябва да се изчистят в следващите седмици

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички