Филип Филипов: Важно е, че продължаваме! ЦСКА ще играе по-освободено срещу Базел


Филип Филипов: Важно е, че продължаваме! ЦСКА ще играе по-освободено срещу Базел
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

2270 0

Изпълнителният директор на родния гранд ЦСКА - Филип Филипов, коментира пред "Дспорт" отстраняването на ирландския Сейнт Патрикс Атлетик в третия кръг на квалификациите за турнира Лига на конференциите.

Съставът на Саша Илич постигна чиста победа като гост с 2:0 и с общ резултат 2:1 си осигури две битки с Базел за влизане в груповата фаза на третия по сила европейски клубен турнир.

*Тепърва УЕФА ще уточни началните часове на двата двубоя, но е сигурно, че първата среща ще е в София на 18 август, а реваншът в Швейцария ще се проведе на 25 август.

"Важно е, че продължаваме! След първия мач намерихме сили и продължихме. Това беше важно за нас. Днес беше нервен и напрегнат мач. Качеството на футбола не беше високо. Нашата цел бе да продължим и да се реваншираме първия лош мач, който направихме в София", започна Филипов.

"Надявам се с Базел да се получат два хубави мача. Ще играем по-освободено, тъй като днес се виждаше нервността на играчите. ЦСКА е доказан отбор в Европа. Винаги дава максимума и играе за победа и да отстранява противници", отсече силната фигура на стадион "Българска армия" и допълни:

"От финансова гледна точка е добре - първо е престиж, а и финансовите постъпления са добри. Ако не отстраним Базел, не може да говорим за неуспех, но ще направим всичко възможно да влезем в групите", обеща Филип Филипов.

Вижте още: Героят за ЦСКА Иван Турицов обясни как е излъгал вратаря на Сейнт Патрикс при дузпата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички