Героят за ЦСКА Иван Турицов обясни как е излъгал вратаря на Сейнт Патрикс при дузпата


Героят за ЦСКА Иван Турицов обясни как е излъгал вратаря на Сейнт Патрикс при дузпата
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

6393 0

Авторът на втория гол във вратата на Сейнт Патрикс - Иван Турицов, бе много щастлив след победата на ЦСКА в Ирландия, която класира "червените" на плейоф за влизане в групите на турнира Лига на конференциите.

Крайният бранител на Саша Илич вкара попадението за 2:0 от дузпа в 82-ата минута, а сега предстоят две битки с швейцарския гранд Базел:

"Спечелихме с много характер и с много борба. Играхме като семейство. Подобрихме агресията си спрямо първия мач. Това ни се получи днес. Те се защитаваха, разчитаха на борба, но ние бяхме по-добри и заслужено продължихме напред", заяви Турицов след последният съдийски сигнал и след това разкри как е успял да излъже вратаря на Сейнт Патрикс при 11-метровия наказателен удар:

"Трябваше ни много този гол през първото полувреме, защото те играеха много защитно, както бе и в първия мач. Когато отбелязахме гол, те знаеха, че могат да изгубят. Моят гол бе много специален за мен. Това беше много специален момент. Досега всяко изпълнение ми е такова. До последно гледах вратаря и стотни преди да бия, видях, че скача в другия ъгъл".

"Нека първо да се приберем в България и после ще мислим за Базел след мача в неделя", завърши Иван Турицов. Идната неделя (14 август) ЦСКА е домакин на Септември София в двубой от 6-ия кръг на Първа лига. Първата битка с Базел ще бъде в София - 18 август!

Вижте още: Какво каза Саша Илич след победата в Ирландия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички