"В ЦСКА все повече се страхуват" - агентът на Жорди Кайседо обвини "червените" в умишлена кампания


"В ЦСКА все повече се страхуват" - агентът на Жорди Кайседо обвини "червените" в умишлена кампания
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1578 0

"Има разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани" - това заяви Ернан Банято, който е агент на футболиста на ЦСКА, в интервю за еквадорското радио "Sonorama".

Представителят на нападателя заяви, че "червените" се опитват да поставят клиента му в трудна ситуация и обясни неговата гледна точка по казуса: 

"Жорди е добре, никога не е изчезвал. Клубът се опитва да го постави в трудна ситуация. Той отиде в София в сряда и остави паспорта си за получаване на виза за Австрия, но от авиокомпанията казаха, че багажът му ще пристигне в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим ситуацията му", разкри Банято и допълни: "Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от тяхна страна към играча!".

Агентът на Жорди Кайседо смята, че ЦСКА иска да изкара футболиста "лош човек", за да откаже големите клубове от него: "Има разговори с клубове за Жорди Кайседо, но конкретните оферти, които съм представил на клуба, никъде не са споменавани. Клубът няма право да регистрира нови играчи с наложеното от ФИФА наказание, така че не те са хората, които имат право да говорят за професионализъм".

"В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампания, която цели само да опетни името му. Това е техният начин да спрат интереса на други клубове към него. Искат да го изкарат лош човек, за да може големите клубове да се откажат от него", смята Ернан Банято.

Вижте още: Жорди Кайседо е провел разговор с Данаил Ганчев и му е дал мъжка дума?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички