Данаил Ганчев е в Австрия при ЦСКА и изгледа на живо мача с Ред Бул Залцбург


Данаил Ганчев е в Австрия при ЦСКА и изгледа на живо мача с Ред Бул Залцбург
Снимка: YouTube: CSKA Sofia FC

2182 0

Собственикът  на ЦСКА - Данаил Ганчев, е с клуба на лагера в Австрия. Той е пристигнал при „армейците“ четвъртък вечерта и изгледа на живо приятелската среща между ЦСКА и австрийския шампион РБ Залцбург, която не завърши заради неприятен инцидент.

Ганчев е провел дълъг разговор със старши-треньора на тима – Саша Илич, който е споделил своите впечатления от първите 20 дни от лятната подготовка на „червените“, съобщава „Тема Спорт“.

До момента ЦСКА изигра 3 контроли в Австрия – загуба 1:4 от Гройтер Фюрт, победа с 5:3 срещу Каметен и загуба с 1:2 от РБ Залцбург. За тима предстоят още две проверки преди отбора да се прибере в България за старта на новия сезон в Първа лига – срещу румънския Сепси и унгарския шампион Ференцварош.

Българският вицешампион играе с доста експериментални състави до момента, тъй като някои от основните футболисти все още не са на линия. Контузени са холандците Юрген Матей и Мено Кох (който дори се прибра в България), Жеферсон, Тибо Вион, Георги Йомов, а Жорди Кайседо все още не е с отбора си в Австрия.

А ето какви са впечатленията на Иван Турицов от работата със Саша Илич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички