ЦСКА взима още един нов преди втория си лагер


ЦСКА взима още един нов преди втория си лагер
Снимка: БГНЕС

685 0

ЦСКА ще отпътува за втория си зимен лагер на 27 януари с още едно ново попълнение.

Очаква се вторият привлечен играч да бъде обявен непосредствено преди заминаването. Преговорите, които се водят с него от седмица насам, вече са почти финализирани и присъединяването му към ЦСКА е формалност.

С неговото привличане няма да бъде обявен край на селекцията. Все още има възможност играчи от Литекс да подсилят "червените", но на този етап няма твърдо решение, съобщава „Тема спорт”. Ловчанлии заминаха за лагера в Испания в пълен състав.

"Армейците" търсят най-вече краен бранител, а евентуално и още едно крило или вътрешен халф. Така не е изключено да има и повече от двама нови играчи.

До този момент през зимата ЦСКА взе единствено централния защитник Николай Дичев (23 г.) и не е изключено да привлече още един играч на този пост. Дичев дойде от втородивизионния Банско, за който записа 16 мача и 1 гол през есента, но засега не се представя убедително за червените.

В същото време стана ясно, че армейците се прибират от лагера си в Турция днес между 19:00 и 20:00 часа. Те са в Алания от 12 януари, където записаха една контрола - срещу седмия в украинския елит Александрия (4:2) в четвъртък, футболистите се готвиха при отлични условия в петзвезден хотел, а освен това нямаше сериозни контузии.

След прибирането си в София отборът ще получи два почивни дни и на 27 януари пътува за втората фаза от подготовката. Приоритетен вариант е лагер в Гърция, а опция има и за Турция.

Но и тук всяка информация е предпоследна. С отбора няма да пътува Александър Бранеков (аут до края на сезона) и, почти сигурно, Павел Головодов (17 г.). Крилото изобщо не отиде в Алания, тъй като баща му е болен от рак и в момента се набират средства за лечението му.

ЦСКА ще изиграе най-малко 3 контроли по време на втория си лагер, а в България ще има още един спаринг, почти сигурно на „Армията", в който ще бъде представен отборът. Съперникът за тази среща обаче все още не е уточнен.

Преди заминаването си за втората част от подготовката в ЦСКА ще получат възнагражденията си за януари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички