Иво Иванов: ЦСКА заслужава най-малко финал за купата


Иво Иванов: ЦСКА заслужава най-малко финал за купата
Снимка: БГНЕС

1051 0

Халфът Иво Иванов, който не успя да се наложи в ЦСКА през есента и бе освободен от треньора Христо Янев, вярва, че "червените" могат да спечелят Купата на България. 30-годишният футболист наскоро се завърна в Спартак (Плевен).

"Не съжалявам, че бях част от ЦСКА, макар и за кратко. Оставям само приятели там и си тръгнах без абсолютно никакви лоши чувства. Нито сме се карали, нито нищо", сподели Иванов пред "Тема Спорт".

Той разкри, че е имал и предложение от чужбина, но е решил да се върне в Плевен, където се очертава да е основен футболист.

"Смятам, че ЦСКА има шансове да спечели купата. Има някои условности, разбира се, много е важен жребият за полуфиналите. В два мача ще е доста трудно да елиминираш отбор като Литекс и Берое. Познавам добре играчите и треньора и вярвам, че ще направят всичко възможно, за да спечелят. Все пак ЦСКА е свикнал да стига до трофеи. Отборът заслужава да е най-малкото на финал. А там вече всякаква изненада е възможна. Стискам палци на ЦСКА да спечели купата", допълва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички