Като наказани: Директори на ЦСКА 1948 гледат мача с ЦСКА... от тунела


Като наказани: Директори на ЦСКА 1948 гледат мача с ЦСКА... от тунела
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4435 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 и спортният шеф на тима Кирил Котев гледат мача между техния тим и ЦСКА от тунела на стадион "Българска армия".

Вероятно двамата служители на гостите се притесняват от недобрата реакция на домакинските фенове, заради което са избрали по-сигурното място, от което да наблюдават двубоя от челната тройка в Първа лига.

На стадиона, но в официалната ложа, е и считаният за нов собственик на ЦСКА - Данаил Ганчев.

Сред публиката пък се открои министърът на правосъдитео Крум Зарков, който беше облечен с фланелка на "червените" от 2000 година. Той е заел място в сектор "А".

През август миналата година по време на мача между двата тима имаше огромно напрежение. Тогава ложата, където седяха Стойчо Младенов, Радослав Здравков и Добрин Гьонов, бе засипана с бутилки, запалки, стотинки и фалшиви банкноти от феновете на ЦСКА. Треньорът на ЦСКА 1948 по това време - Любослав Пенев, също беше обиждан. А ето кое е най-хубавото в "Бистрица" според Георги Василев-Гочето. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички