Тъмни облаци надвиснаха над двама от бразилските футболисти на ЦСКА


Тъмни облаци надвиснаха над двама от бразилските футболисти на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

3068 0

По всичко изглежда, че бъдещето на Жеферсон и Маурисио Гарсес на стадион "Българска армия" не е "розово", след като старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, ги остави извън групата за домакинството на Пирин Благоевград.

Двамата бразилци получиха допълнителна почивка от сърбина по време на паузата в клубния футбол в края на месец септември, но след това закъсняха да се върнат в България и това със сигурност не се е харесало на наставника.

Самият Илич сподели след победата с 2:1 над "орлетата", че когато има договорка с някого и той не я спази - трябва да бъде наказан: "Жеферсон и Гарсес получиха почивка от мен. Влязох им в положение, пътуваха до родината си, но закъсняха да се върнат. Аз съм такъв човек, че когато имам договорка с някого и той не я спази, после това трябва да бъде наказано", бяха думите му, цитирани от "Тема Спорт".

Запитан дали оставянето извън групата е еднократно наказание, треньорът на ЦСКА отговори многозначително: "Не искам да говоря за неща, които са в кухнята на клуба. Искам да кажа, че това са работи, които не бива да се случват и ще видим какво ще стане в следващите дни".

*Впоследствие се появиха информации, че не е само изваждането от групата на ЦСКА - има и други последици за Жеферсон и Маурисио Гарсес!? (прочетете подробности в червения линк)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички