Директор в ЦСКА бесен: Решението за Левски е безпринципно!


Директор в ЦСКА бесен: Решението за Левски е безпринципно!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

920 0

Директорът в ЦСКА - Филип Филипов, смята, че намаленото наказание на Левски е безпринципно след решението на БФС. 

Бившият футболист даде за пример наказание на "червените" от миналата година след мач с Лудогорец, както и че футболната ни централа не мери с еднакъв аршин.

"Как ще коментирам намаленото наказание на Левски ли? Само с една дума - безпринципно! Какво да се коментира. Нас за същото нещо миналата година на мача с Лудогорец тук, ни наказаха с един мач и огромна парична глоба. Безпринципно решение. Не става въпрос какво е отношението към едни и други клубове, има си правила и трябва да се спазват. Тази година шампионатът ще бъде интересен, доста отбори има с изравнени сили. За да има хубав футбол, първо трябва първенството да бъде честно.

С тези решения БФС показва, че към едни отбори отношение е едно, а към другите - съвсем различно. Най-лошото е, че се дава свобода на такива прояви и следващия мач може да се случи нещо много по-лошо. Трябва да се взимат адекватни решения, за да не се стигне до нещо по-лошо с фатален край. Играта на ЦСКА ли? Треньорът трябва да коментира играта, за днешния двубой мога да кажа само, че съм доволен от трите точки. От нищо друго. До края на първенството има страшно много мачове, всеки мач е важен. Когато си дал всичко от себе си на терена, няма проблем, но такива мачове като днешния, не ги приемам", заяви Филип Филипов. А какво смята Дяков за мача на ЦСКА с Лудогорец, разберете в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Айсберги, камъни, китове, 1 седмица в годината: ФИФА и природата НЕ убиха футбола там (ВИДЕО)

Футболът е един от най-великите и обичани спортове в световен мащаб. И напук на твърдението, че нищо не е по-силно...

Реклама
Най-четени новини

виж всички