Саша Илич гневен след победата на ЦСКА: Не може футболистите ми да нямат дисциплина


Саша Илич гневен след победата на ЦСКА: Не може футболистите ми да нямат дисциплина
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2889 0

Саша Илич призна, че ЦСКА е бил много далеч от солидно представяне при успеха с 2:1 над Пирин и призова, че не иска да вижда липса на дисциплина от неговите футболисти. ЦСКА стигна до успеха след два гола на Браян Морено, а Иван Тасев се разписа за „орлетата“.

„Най-важното от днес е, че взехме трите точки. Ако трябва да говорим за играта, това беше един от доста слабите мачове на ЦСКА. Предполагам, че влияние оказа и загубата от Левски. Съгласен съм, че имахме национални футболисти, но това не може да е оправдание за слабата игра, която показахме“, започна сърбинът.

„Изобщо не може да говорим за подценяване. Пирин е качествен отбор и спечелихме трите точки днес, благодарение на късмет. Това, което ме притеснява повече днес, е недисциплинаростта от моите футболисти“.

„Сигурно е, ако повторим тези грешки срещу Лудогорец, няма да бъде добре. Имаме една седмица, в която да оправим тези неща, да се подготвим и срещу тях ще изглеждаме по-добре. Промяната на системата донесе добри неща в офанзивен план през първите 30 минути, но в защита не стояхме добре и се наложи да сменям тактиката в хода на мача. Отново казвам – изобщо не трябва да повтаряме това, което показахме днес. Трябва да сме по-дисциплинирани и да играем като отбор, ако искаме да печелим. Шагоян има офанзивни характеристики, които са добри. Може да ни донесе много в офанзивен план, тъй като е нестандартен футболист. Що се касае до останалите, които привлякохме наскоро, ще получат скоро шанс“, завърши треньорът на ЦСКА. А какво смята треньорът на Пирин за загубата, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички