Нежелан ефект: Феновете на ЦСКА "вдъхновиха" гол на Лудогорец (ВИДЕО)


Нежелан ефект: Феновете на ЦСКА "вдъхновиха" гол на Лудогорец (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg/ Yulian Todorov

14312 0

ЦСКА се "простреля в крака" на всички нива - и на терена, и на трибуните. След като "червените" фенове прекратиха за известно време дербито с Лудогорец, след като не спряха да замерят Десподов с предмети, веднага след подновяването на играта шампионите стигнаха до важен гол както в дербито на "Българска армия", така и в класирането на Първа лига.

Определено създалата се пауза ситуация негативно (най-вече на концентрацията) на домакините и позитивно на гостите, а голът, донесен от Игор Тиаго, може да изиграе огромна роля в решаването на шампиона тази година в Първа лига. 

Как се стигна до гола на Лудогорец? 

По време на корнер в полза на Лудогорец от ъгъла на терена, падащ се между секторите "В" и "Г", Десподов беше обект на канонада от страна на феновете, като срещу него бяха хвърлени всевъзможни предмети. На два пъти той се опита да се върне, за да изпълни статичното положение, но феновете не го оставиха. 

Това принуди Кабаков да прекрати временно срещата, докато не бъдат укротени запалянковците. 

10-ина минути по-късно играта беше подновена, а спирането на мача се оказа пагубно за играчите на ЦСКА. ИЗгубили концентрация, минута след подновяването на играта те допуснаха гол. 

При корнер, но от другата страна, Десподов центрира пред малкия пеналт, няколко души се разминаха с топката и така тя се озова пред далечната греда, където Тиаго (оставен абсолютно непокрит) засега за 0:1 на "Армията". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички