Турицов: Имаме много контузени, но отмененият мач ще ни се отрази добре


Турицов: Имаме много контузени, но отмененият мач ще ни се отрази добре
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1593 0

Според бранителя на ЦСКА - Иван Турицов, столичният отбор е продължил напред в Лигата на конференциите напълно заслужено. Десният бек призна, че "червените" са били по-добрият отбор сравнение с този на Лиепая.

Юношата на клуба акцентира също така, че проблемите в играта на отбора са в следствие на много контузени, които има отбора. 

"Много труден мач. Момчетата играха добре и искам да ги поздравя за достойното представяне. Не ни достигна малко да вкараме гол, но продължаваме заслужено напред. Говорихме още в началото да не променяме бързо нещата, защото резките смени няма да се отразят добре на отбора. Имаме доста контузени и отмененият мач ще ни се отрази добре. Той е от голяма полза за нашия тим", каза Турицов.

"Аз лично се чувствам добре. Нормално е да има умора след мача на този тежък терен. Но се чувствам добре и се надявам така да продължа", добави още бранителят на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички