ЦСКА замина за Тирол, добро настроение преди лагера


ЦСКА замина за Тирол, добро настроение преди лагера
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1800 0

ЦСКА замина за Тирол, където ще продължи предсезонната си подготовка. "Армейците" ще изиграят 4 контроли на австрийска земя, като първата е в събота срещу отбора на Вакер (Инсбрук). Преди заминаването пред медиите говориха крилото на "червените" Георги Йомов, както и защитникът Иван Турицов.

"Заминаваме в добро настроение. Физически сме добре, отиваме да си свършим работата и да се подготвим максимално, за да покажем най-доброто си лице през сезона", каза Йомов.

"Имах леки проблеми, но вече съм ги отстранил. Влязох нормално в подготовката и продължавам. По първи виждания новите са доста добри момчета. Има време да се докажат, треньорите могат да коментират повече. Конкуренцията не ме притеснява. Винаги трябва да има такава, защото без нея не е интересно", добави националът.

„Отборът е в добро състояние и предстои да изиграем доста добри контроли, които ще помогнат да влезем добре в първенството. Нямаме цел за контролите. Играем си за победа. Нормално е да сме по-изморени, но даваме всичко от себе си“, посочи Турицов.

"Имах няколко дни за почивка, но това е нормално - професионалисти сме, нямаме избор. Почиваме колкото е възможно. Чувствам се добре и мисля, че ще направя добър лагер в Австрия. Последните години не започвахме добре първенството, но виждам, че отборът е на доста високо ниво и според мен тази година имаме много големи шансове за титлата“, допълни той.

Вижте програмата и групата за лагера на ЦСКА тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички