БФС отложи мача между Арда и ЦСКА от Първа лига


БФС отложи мача между Арда и ЦСКА от Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1836 0

Двубоят от втория кръг на Първа лига между отборите на Арда Кърджали и ЦСКА бе отложен. Това става ясно от решението на Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз от днес.

Все още не е ясно кога ще се играе мачът, като датата ще стане ясна допълнително.

Ето в всички решения на СТК:

Решения на Спортно-техническа комисия на БФС от 28.07.2021 г

По предложение на ПФЛ със съгласието на Нова Броудкастинг груп и двата клуба, срещата от 2-ри кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Арда (Кж) - ПФК ЦСКА-София (София),насрочена на 01.08.2021 г от 21.00 часа, няма да се състои. Срещата ще бъде насрочена допълтнително.

Срещата от 2-ри кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК Локомотив 1929 (София) - ПФК Локомотив (Пловдив), ще се играе по програма на 01.08.2021 г от 20.15 часа, вместо от 18.45 часа на стадион "Царско село Сф".

Срещата от 2-ия кръг на Втора професионална футболна лига между отборите на ПФК Марица (Пловдив) и ПФК Монтана, ще се играе по програма на 30.07/петък/2021 г от 18.30 часа на стадион "Локомотив" град Пловдив, вместо на ст. Марица.

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК Монтана 1921 на Янко Атанасов Ангелов-състезател по футбол, считано от 20.07.2021 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

ФК ЦСКА1948-2 Сф ще провежда домакинските си срещи от Втора професионална лига на стадион Витоша в Бистрица.

На основание чл. 70 ал. 1 от ЗФВС и във връзка с чл. 32, ал.1 от ЗУБ, СТК разрешава състезателни права на състезателя Мохамед Сила във ФК Левски 2020 (Лом), съгласно изискванията на чл.20, ал. 1, т.1, буква З, 1, от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички