Трудна задача! Защитник на ЦСКА ще трябва да спира Кристиано Роналдо и компания


Трудна задача! Защитник на ЦСКА ще трябва да спира Кристиано Роналдо и компания
Снимка: GettyImages

5033 0

Малцина са тези, които могат да се похвалят, че са съумели да се противопоставят и неутрализират един от най-великите футболисти в историята Кристиано Роналдо. Именно с такава задача ще бъде нагърбен централният защитник на ЦСКА Енес Махмутович.

Бранителят бе привикан в националния отбор на родината си Люксембург. Повод за това са предстоящите квалификации за Евро 2026 г. В тях съперници на "червените лъвове" са Португалия и Словакия. 

Към момента Махмутович така и не успява да се уреди с титулярно място при "армейците". Той акостира на стадион "Българска армия" в края на март миналата година. От пристигането си обаче досега той има записани едва 9 мача.

С фланелката на Люксембург обаче, цифрите са доста по-положителни. Той дебютира с тима през есента на 2016-а година. До момента има на сметката си 21 срещи с представителния тим, а последната му такава бе именно срещу България ноември 2022-а година, в която записа пълни 90 минути.

Лошите изяви на Махмутович с червената фланелка даде повод за много спекулации с бъдещето му. Елитен нидерландски тим е считан за фаворит за подписа на бранителя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички