Саша Илич определи ЦСКА 1948 като "добър противник" и отсече: Лоши неща се стовариха върху Йомов


Саша Илич определи ЦСКА 1948 като "добър противник" и отсече: Лоши неща се стовариха върху Йомов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6449 0

Наставникът на родния гранд ЦСКА - Саша Илич, говори за важната победа в червеното дерби над ЦСКА 1948 и сподели своето мнение за наказанието на Георги Йомов след скандала с допинга.

Илич и наказанието на Йомов

"Това са лоши неща, които се стовариха върху Йомов. Това са много години, много дълъг период. Той сега е във възможно най-лошата ситуация, ще се пробва да се пребори с това! Надявам се, че ще можем да пуснем жалба, която да намали наказанието му. Много е важно сега да застанем зад него и да му помогнем в този тежък момент", сподели Илич в предаването "Домът на футбола".

"Като се случи това, за всички нас беше голяма изненада и аз в този момент говорих с него, дадох му своята подкрепа и както и до ден днешен. Но от тази гледна точка, това наказание е много голямо, трябва да бъде психически много силен, защото това е много дълго време без футбол, но аз вярвам, че той е голям професионалист и добър човек и ще може да се справи с това".

Важната победа над ЦСКА 1948

"Смятам,че това е много важна победа за ЦСКА, срещу много добър противник, който е трети, и играе много силно като домакин. Отбор, който не е загубил 15-16 мача или година като домакин. За нас най-важното беше ,че успяхме да победим и да задържим четирите точки аванс пред Лудогорец. Но продължавам да твърдя, че колкото сме близко сме и толкова далеч от титлата, има още много мачове и в мислите ни е този срещу Спартак в събота", каза още сръбският специалист.

Докато в ЦСКА продължават да се борят за титлата, то Георги Петков посече жестоко техните шансове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички