Елитният нидерландски Грьонинген отървават ЦСКА от Енес Махмутович?


Елитният нидерландски Грьонинген отървават ЦСКА от Енес Махмутович?
Снимка: Cska.bg

1874 0

ЦСКА трябва да взима бързи решения относно зимния трансферен прозорец. "Армейците" на няколко пъти вече се опариха, забавяйки се със селекцията си, което в дългосрочен план повлиява значително на амбициите на тима.

Този път в клуба са решени бързо да се разделят с ненужните играчи и да попълнят дупките с подходящи такива. Един от състезателите, които най-вероятно ще напусне "Армията" е защитникът Енес Махмутович.

По информация на "Дъ Фолксрант", цитиран от "Мач Телеграф", нидерландският Грьонинген желае силно да привлече бранителя. Тимът в момента се намира на 15-ата позиция в класирането, но има силни амбиции да промени това.

"Зелено-бялата армия" обаче желае да се сдобие с играча на "армейците" под наем и с опция за закупуване при евентуално добро впечатление до лятото на идната година. Люксембургският национал има договор с 31-кратния шампион до 2024-а година.

От пристигането си в ЦСКА Махмутович изигра едва 8 мача. В тях той показа колебливи игри, а разликата в представянето между него и неговите съотборници в отбрана бе явна.

Ето кой бивш "червен" капитан пожела да се завърне в отбора

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички