Треньорът на Македония ГП: ЦСКА не е в най-добрата си форма, но остава фаворит


Треньорът на Македония ГП: ЦСКА не е в най-добрата си форма,  но остава фаворит
Снимка: LAP.bg

1230 0

Наставникът на северномакедонския Македония Гьорче Петров Муарем Байрами даде пресконференция преди утрешния мач реванш срещу ЦСКА във втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите. В първата среща в Северна Македония мачът завърши при резултат 0:0, а в реванша Байрами очаква "различен двубой".

Байрами смята, че ЦСКА остава фаворит в мача, но и отчете, че тимът не е в най-добрата си форма. Той е уверен, че неговите играчи ще се представят на ниво и смята, че могат да отстранят ЦСКА от надпреварата, тъй като мачът започва от 0:0 и всичко е възможно.

„Отново ще кажа, че ЦСКА е фаворит. Това е силен отбор, макар че не е в най-добрата си форма, имат нов треньор с нови идеи“, заяви Муарем Байрами на брифинга преди мача на стадион "Българска армия" в четвъртък.

"В Скопие изиграхме силен мач, дисциплинирано и тактически правилно. Утре ни чака различен двубой, но искрено вярвам в моите момчета и съм сигурен, че и утре ще се представим на ниво. Започваме от 0:0, а накрая ще видим кой ще продължи“, добави още Байрами.

А ето какво каза Саша Илич преди реванша ЦСКА - Македония ГП!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички