Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава


Треньорът на Бодьо/Глимт: ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава
Снимка: Getty Images

2370 0

Старши треньорът на Бодьо/Глимт Киетил Кнутсен даде пресконференция преди сблъсъка на неговия отбор с ЦСКА от втория кръг на груповата фаза в Лигата на конференциите.

Наставникът на норвежците заяви, че играчите му ще излязат уверени в утрешната (30 септември) среща на стадион "Българска армия":

"Много се радвам, че сме в София. В началото много хора ни подценяваха, но започнахме борбата в групата много добре и мисля, че сме конкурентни на другите отбори. Мога да кажа, че ще излезем уверени в мача утре. Нямаме търпение за срещата".

"ЦСКА е отбор с много добри индивидуалности. Бих казал, че ЦСКА е по-скоро атакуващ тим, отколкото такъв, който се защитава. Много добре организиран отбор, който използва персонална защита, докато ние в Норвегия практикуваме повече зонова отбрана. Мисля, че най-интересното в ЦСКА са индивидуалностите. Те са наистина добри, но ние винаги се стремим да използваме нашите шансове и празните пространства", заяви Кнутсен.

"Мисля, че ще се получи интересен мач. Играем срещу добър отбор, който има опит в Европа. Смятам, че сме добре подготвени и както каза нашият треньор - хората ни смятат за аутсайдери, но ние имаме добър отбор с добър дух и качества. Мисля, че ако излезем и покажем собственото си лице, ще се получи добър мач. Надявам се, че можем да излезем и да бъдем себе си на терена", заяви на свой ред защитникът на тима Мариус Лоде.

Двубоят е утре, 30 септември, от 19:45 ч. българско време! Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички