Царско село даде на ЦСКА... 60 билета за мача помежду им


Царско село даде на ЦСКА... 60 билета за мача помежду им
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1391 0

Носителят на Купата на България ЦСКА гостува на Царско село в следващия кръг от родната Първа лига. "Армейците" и "царете" се изправят едни срещу други в неделя, 3 октомври, от 17:45 часа. От Царско село пък обявиха на официалния си сайт, че ще предоставям на гостите... 60 билета, всеки на стойност от по 20 лева.

Ето и цялото съобщение:

"Царско село посреща ПФК ЦСКА в мач от X кръг на футболното първенство. На база Заповед № РД-01-787/02.09.2021 на Министерството на здравеопазването, на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село ще предостави на ПФК ЦСКА 60 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева. Билетите ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата на касите на стадион „Арена Царско село“.

Билети за сектор „А“ на стадион „Арена Царско село“ НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват указанията за минимална дистанция помежду си и да носят предпазни маски през цялото време докато се намират на територията на спортното съоръжение".

Междувременно обявиха съдията за мача на ЦСКА в Европа - ето кой е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички