Стойчо Младенов: Когато побеждаваш - набираш скорост. Ще бъде интересен мач с Бодьо/Глимт


Стойчо Младенов: Когато побеждаваш - набираш скорост. Ще бъде интересен мач с Бодьо/Глимт
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1541 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди утрешния мач на "червените" от групите на Лигата на конференциите срещу Бодьо/Глимт.

Наставникът на "армейците" заяви, че този сблъсък само може да помогне на отбора да набере още повече скорост:

"Този мач само може да ни помогне за самочувствие и увереност. Когато побеждаваш - набираш скорост. Всеки отбор търси победата по свой начин. Ще бъде интересен мач. Имат добри футболисти и играят техничен футбол, което ще ни даде възможност да покажем и нашите качества", каза Стойчо и добави следното:

"Правят висока преса. Надявам се точно тук да се справим по най-добрия начин. Всеки мач си има своето значение. Важни са тези три точки за самочувствието ни. Футболистите ни са възстановени на 100%. Мога да разчитам на всеки един от тях. Те са възстановени както физически, така и психически".

"Треньорът вече направи добър план как да ги победим, те играят типичен скандинавски футбол. Надявам се да бъде още една хубава вечер в София. Трябва да правим това, което правихме досега, да вярваме в себе си и да играем като тобор. Много зависи как тръгне мача", пък добави бранителят Юрген Матей.

А коя снимка от пистата на стадион "Васил Левски" след мача ЦСКА - Левски накара Стойчо Младенов да се извини - вижте в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички