Федерико Варела посочи какъв е плюсът на Стойчо Младенов и какви са шансовете на ЦСКА в Европа


Федерико Варела посочи какъв е плюсът на Стойчо Младенов и какви са шансовете на ЦСКА в Европа
Снимка: http://lap.bg/Emona Tsoncheva

10504 0

Полузащитникът на ЦСКА Федерико Варела даде интервю за "Дарик", в което говори за последните мачове на "армейците", отношенията си със Стойчо Младенов, шансовете на тима в групите на Лигата на конференциите и феновете на "червените":

"Чувствам се много добре. Играх в последните три мача, сега и в този с Левски се почувствах още по-добре. В тези три мача дадох две асистенции и създадох доста положения. Надявам се в най-скоро време да вляза в моя игрови ритъм. С всеки мач ми се подобрява кондицията", започна аржентинецът.

"Падна ми се да гледам отвън битката ни за класиране в Европа, но самият отбор даде всичко от себе си, за да можем да се класираме в Лигата на конференциите. Бориха се достатъчно, това че в последната минута вкарахме да се класираме, ни накара да се чувстваме много добре".

"Плюсът на Стойчо Младенов е, че говори португалски, което е добре за мен, защото мога да се разбирам по-лесно с него. Откакто е дошъл ми каза, че много ще разчита на мен, че съм важен за отбора. Аз се опитвам да оправдая доверието, което получавам", добави той и се върна на мача с Рома:

"Започнахме добре срещу Рома, но те са страхотен отбор с добри играчи и голям треньор. Така се разви мачът, че не можахме да направим нищо. Имахме няколко индивидуални грешки, за които бяхме наказани, но станалото - станало. Сега ще се борим да продължим с победи".

"Имаме шансове да се класираме за следващата фаза. Имаме хубав колектив в отбора. Надявам се да се класираме напред", уверено заяви Федерико Варела.

"Винаги съм казвал, че феновете на ЦСКА са невероятни. Винаги са се държали добре с мен, това е много важно за мен. За нас те са голям плюс. Реакцията им, когато се появих в игра срещу Левски, ми дава повече сила и мотивация да покажа на какво съм способен", завърши халфът на ЦСКА.

Междувременно, БФС отново наложи глоби на Левски и ЦСКА, както и на част от другите отбори в Първа лига, които бяха замесени в дербита - ето каква сума ще трябва да заплати всеки един клуб!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички