ЦСКА пусна юбилейна фланелка за 100 лева, футболистите излизат с нея срещу Ботев Враца (СНИМКИ)


ЦСКА пусна юбилейна фланелка за 100 лева, футболистите излизат с нея срещу Ботев Враца (СНИМКИ)
Снимка: facebook / cskasofiaofficial

4836 0

В днешния 5 май, в който ЦСКА празнува рожден ден, от стадион "Българска армия" зарадваха привържениците със специален артикул, който вече е в продажба - юбилейна фланелка "75 години ЦСКА".

"Клубът ни няма нужда от изкуствена украса, защото имаме всичко онова, за което мнозина мечтаят", пишат от Борисовата градина и допълват, че "за юбилейната ни тениска избрахме ретро мотиви и наблегнахме на семпли, но въздействащи детайли, загатващи за мощта, за устрема, за миналото на най-великия български футболен клуб".

Самият екип струва 100 лева и се уточнява, че "идва в специална кутия, отново изработена с детайли, посветени на юбилея, както и картичка с описание на някои от детайлите по нея", а футболистите на Саша Илич ще играят с него при домакинството на Ботев Враца от последния кръг на редовния сезон в Първа лига - 8 май, 20:15 часа!

Ето какво гласи цялата публикация на ЦСКА:

"Юбилейна фланелка „75 години ЦСКА“ вече е в продажба

Историята ни, постиженията ни, героите ни говорят сами за себе си, затова да сме многословни е излишно. Клубът ни няма нужда от изкуствена украса, защото имаме всичко онова, за което мнозина мечтаят.

С тази ясна мисъл за величието, вкоренено в ДНК-то на „армейския“ клуб, с преклонение пред подвига на предците ни и със сърца, туптящи за ЦСКА, за юбилейната ни тениска избрахме ретро мотиви и наблегнахме на семпли, но въздействащи детайли, загатващи за мощта, за устрема, за миналото на най-великия български футболен клуб.

По случай днешната годишнина отборът ще изиграе един мач – този с „Ботев“ Враца на 08.05.23 г., с юбилейната фланелка.

Тениската идва в специална кутия, отново изработена с детайли, посветени на юбилея, както и картичка с описание на някои от детайлите по нея.

Специалната фланелка, която посветихме на 75-ата годишнина на най-великия футболен клуб в България, може да намерите онлайн тук -> bit.ly/3HG1FGC

Налична е и в официалния клубен фен магазин".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Кюстендилеца: Клубът, без който не можем - 75 години ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички