Страхотна новина за Левски и Станимир Стоилов - Николай Михайлов ще бъде готов за мача с ЦСКА?


Страхотна новина за Левски и Станимир Стоилов - Николай Михайлов ще бъде готов за мача с ЦСКА?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4855 0

Идната неделя, 17 април, от 17:00 ч. на стадион "Васил Левски" предстои последното издание на сблъсъка между ЦСКА и Левски за сезон 2021/22. С уговорката, разбира се, че "сини" и "червени" не достигнат до финал един срещу друг за Купата на България!

След като през вчерашния ден стана ясно, че Николай Михайлов се е разминал с най-лошото след зловещия сблъсък с Евгений Сердюк на "Герена", днес новините за Станимир Стоилов са още по-добри - капитанът на Левски ще бъде на линия за мача срещу ЦСКА, твърди "Мач Телеграф"!

34-годишният страж се е отървал само с натъртване на ребрата и се очаква да се възстанови навреме за важната среща, която ще се проведе навръх големия български празник Цветница.

Тимът на Станимир Стоилов няма право на грешна стъпка в оставащите си пет срещи от шампионата, ако иска да достигне до третото място и да спечели директен "билет" за евротурнирите.

Преди предстоящия старт на плейофната фаза в Първа лига, "сините" са на пето място с актив от 42 точки. Четвъртият Черно море има три повече, а Ботев Пловдив е трети с 46 пункта, след като снощи победи Локомотив София.

Междувременно се появи информация, че има лоша новина в лагера на ЦСКА преди сблъсъка със Славия за Купата на страната (подробности четете в червения линк).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички