Жорди Кайседо посочи при кой треньор на ЦСКА се е чувствал най-силен


Жорди Кайседо посочи при кой треньор на ЦСКА се е чувствал най-силен
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9018 0

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо даде интервю в предаването "Код Спорт" по "RING", в което обяви колко важен за него е бил изборът да пристигне в България и да заиграе на стадион "Българска армия":

"Много важен е ЦСКА. Много! Това е институция, която реално ми отвори вратите за големи дела. Не бях в най-добрата си форма, когато играех в Бразилия, а ЦСКА от първата минута ми даде най-доброто. Почувствах от самото начало загрижеността на всички към мен. Собствениците, треньорският щаб, изобщо всички в клуба ми помогнаха при адаптацията. Благодаря и на феновете, разбира се! Много съм доволен в ЦСКА и се надявам да показвам това и да се отблагодарявам всеки път, когато съм на терена", заяви 24-годишният нападател.

До момента той е изиграл общо 58 мача за "червените" във всички турнири, в които се е отчел с 30 гола и 4 асистенции. На въпрос при кой треньор на "армейците" се е чувствал на силен и полезен (Бруно Акрапович, Любослав Пенев или Стойчо Младенов), националът на Еквадор отговори така:

"Бруно ми помогна много при адаптацията, оказа ми доверие. Пенев също работи добре с мен. Той е бил голям нападател и ме учеше как да бележа с глава. А с идването на Стойчо Младенов започнах да давам може би максимума от себе си като нападател. Мисля, че мога и още и смятам, че г-н Младенов е тук, за да ми помогне. След идването си в отбора той промени много неща. Помага ми наистина много, за да мога да извлека най-доброто от себе си в играта", призна Кайседо.

Вижте още

Новина от Белгия, свързана с Филип Кръстев, раздразни феновете на Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички