Тони Уот е преминал в ЦСКА заради участието в Лига Европа


Тони Уот е преминал в ЦСКА заради участието в Лига Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Бившият нападател на ЦСКА - Тони Уот, се върна назад във времето, когато премина на "Българска армия". Той признава, че е осъществил този ход заради участието на "червените" в европейския клубен турнир Лига Европа.

"Да играеш в Лига Европа е нещо, за което мечтаеш. Това бе причината да отида и в ЦСКА. Преживяхме няколко добри европейски нощи. Победихме Осиек. Да отидеш в Хърватия и да ги победиш беше невероятно. Има много отбори в Европа, за които вероятно не знам, а те са огромни клубове за техните си страни. За мен беше добър опит да играя в европейските клубни турнири. Надявам се, че ще имам още много такива нощи" - признава той.

Припомняме, че той се раздели с "армейците" през януари тази година, а впоследствие нападателят подписа с Мъдъруел. В ЦСКА той дойде през май 2019 година, но изигра само 13 мача, в които вкара едва 3 попадения. А кога ще играят отборите от Първа лига в Шампионска лига и Лига Европа?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички