Малинов посочи кое извади ЦСКА от битката за титлата и каква е голямата им цел


Малинов посочи кое извади ЦСКА от битката за титлата и каква е голямата им цел
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1022 0

Полузащитникът на ЦСКА Кристиян Малинов посочи кое попречи на тима да бъде в битката за титлата през настоящия сезон и каква е целта пред тях до края му. Наскоро националът записа своя мач номер 1000 с червената фланелка.

"Срещу по-малките отбори не успяхме да вземем максимума, Мога да се сетя за два, три мача. В началото мислех, че и участието в Лига Европа повлия негативно на резултатите ни в България. Не е приятно на всеки шест месеца да се сменят треньорите, но това е решение на ръководството. Щом така са решили, значи е най-добре за отбора", заяви Малинов пред "Диема спорт".

"Основната ни цел е Купата на България, но когато излезеш да играеш с екипа на ЦСКА, няма как да подцениш даден мач или състезание. Винаги излизаме за победа. Нямаме нужда от мотивация срещу Левски. Само когато излезеш на стадиона и видиш атмосферата, даже още на тренировки, усещането е различно", допълни халфът. Той и още двама ключови играчи на ЦСКА трябва много да внимават в мача с Левски, ето защо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички