Томи Юрич призна най-голямото си разочарование в ЦСКА и защо не се е получило


Томи Юрич призна най-голямото си разочарование в ЦСКА и защо не се е получило
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1249 0

Бившият нападател на ЦСКА Томи Юрич определено влиза в графата "трансферни провали" за "армейците". Трябва обаче да се отбележи, че австралийският таран не получи достатъчно шансове да покаже уменията си (или поне не толкова, колкото далеч по-големи разочарования са получавали). Той признава, че "червените" са му направили големи обещания при подписването, но нито едно от тях не се е осъществило.

"Като футболист искам да играя във възможно най-много мачове и когато това не става, трябва да търся друго решение. Може би бях прекалено търпелив в периода си в София, но с всичко, което се случи с КОВИД, както и несигурността в Австралия, в определени моменти нямаше опция да се прибера тук. Но ето, че нещата се промениха.

Харесваше ми животът в България, защото е подобен на Хърватия, където имам семейство и прекарвам много от времето си в Европа. Но бях разорачован. Разговорите, които имах с ЦСКА, преди да подпиша, бяха наистина обещаващи. Много от нещата, които ми казаха, бяха точно такива, каквито един футболист иска да чуе, но за съжаление нито едно от тях не се случи. Това направи нещата много по-трудни за мен, но тази страница е затворена" - сподели Юрич "Дъ Уикенд Австралия".

А друг играч на "армейците" далеч не е на същото мнение. Жеферсон посочи с какво му е помогнал ЦСКА и каква е голямата разлика с Бразилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички