Пълна мистерия около крило на ЦСКА


Пълна мистерия около крило на ЦСКА
Снимка: http://cska.bg/

1265 0

Пълна мистерия цари около крилото на ЦСКА Жул Кейта. Фланговият нападател все още не се е присъединил към зимния лагер на отбора в Турция, въпреки че според някои информации от Алания той трябваше да го стори още в понеделник. В крайна сметка Кейта продължава да не тренира заедно със съотборниците си, които се завръщат в България в началото на идната седмица.

От "Армията" очакват 22-годишният гвинеец да пристигне от родината си директно в София, за да вземе участие във втория камп от предсезонната подготовка, пише "Тема Спорт". На практика Жул Кейта не е тренирал с отбора вече близо месец и половина. Крилото бе освободен да се прибере в Гвинея по спешност преди успеха над Ботев (Пловдив) с 3:0 на 6 декември.

Причината бе ненадейната кончина на брат му, а тогава съиграчите му го подкрепиха с тениски "Жул, ние сме с теб". Впоследстие острието получи разрешение да остане в родината си директно за коледните и новогодишни празници и да се завърне чак за началото на зимната подготовка. Което до момента обаче не се случва. А очаква ли ЦСКА още футболисти да пристигнат на проби - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички