ЦСКА сключи договор с нов партньор, има ползи и за феновете на клуба


ЦСКА сключи договор с нов партньор, има ползи и за феновете на клуба
Снимка: http://cska.bg/

411 0

Българският ЦСКА подписа договор с нов партньор - застрахователно дружество. За това информираха "червените" на официалния си сайт, като ще има ползи и за техните привърженици. Публикуваме обръщението им без редакторска намеса:

"Армейци,

ЦСКА и застрахователно дружество „БУЛ ИНС“ АД сключиха договор за партньорство. По силата на това сътрудничеството армейските привърженици ще ползват отстъпка от 5% при сключване на застраховки във всички офиси на дружеството в страната. По този начин феновете ще могат директно да подпомагат финансово любимия си отбор, тъй като сериозен процент от стойността на застраховките ще влиза в бюджета на клуба. ЗД „Бул Инс“ АД предлага широк избор на всякакви индивидуални и групови застраховки, а отчисленията в полза на ЦСКА ще варират от 10 до 40 процента.

Всички желаещи армейци ще разполагат със специална карта, с която ще могат да ползват застрахователните отстъпки. Картите, на които грее емблемата на клуба, могат вече да се получат във фенмагазина на стадион „Българска армия“.

ВАЖНО! Отстъпките за всички видове застраховки са валидни само и единствено, когато са сключени в офисите на ЗД "БУЛ ИНС" АД!" - написаха "червените".

А има ли казармена дисциплина в ЦСКА? Акрапович отговори.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама