Тибо Вион: ЦСКА е по-добър от Лудогорец, имаме време да наваксаме


Тибо Вион: ЦСКА е по-добър от Лудогорец, имаме време да наваксаме
Снимка: Getty Images/Guliver

1673 0

Десният краен защитник на ЦСКА Тибо Вион говори за ситуацията в български шампионат. Бранителят смята, че "армейците" са показали, че са по-добри от шампиона Лудогорец, който заема първото място към момента, както и че има достатъчно време, за да наваксат изоставането си.

"Мисля, че с показаното в края на годината в дербито срещу Лудогорец нашият отбор показа, че е по-добър. Имаме достатъчно време да наваксаме този точков актив в преките двубой срещу тях и да станем шампиони.  Честно казано шампионатът ми харесва. Добър шампионат на прилично ниво. Единственото, което ми прави впечатление в негативен аспект, е че повечето отбори срещу нас играят много дефанзивно – целият отбор се защитава. Не позволяват да стане хубав футбол, но нашият отбор се справя и с това.

Преди през годините съм чувал за България откъслечни информации, чувал съм за ЦСКА като много популярен отбор, но смятам, че с това, което ни се случи през есента – да играем в Лига Европа, да спечелим срещу Рома, да се представим на такова добро ниво, беше точният момент за мен да дойда тук в България" - заяви Вион пред "дспорт".

Междувременно спрягат Али Соу за трансфер в Китай, но той се дърпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички