ЦСКА с разгромен успех над Струмска слава в приятелска среща, Иса Худа с неофициален дебют


ЦСКА с разгромен успех над Струмска слава в приятелска среща, Иса Худа с неофициален дебют
Снимка: LAP.bg/Vladimir Stoyanov

2664 0

ЦСКА се справи безпроблемно с 4:0 срещу втородивизионния Струмска слава (Радомир) в приятелска среща между двата отбора, играна на тренировъчната база на "армейците" в Панчарево. "Червените" не оставиха абсолютно никакви съмнения относно това кой е по-класният тим на терена и доминираха през всички 90 минути - без значение кои играчи бяха в мача след многото смени, като футболистите на Бруно Акрапович можеха да вкарат поне още толкова голове, но се отчетоха с доста пропуски.

През второто полувреме в игра за ЦСКА се появи и полузащитникът Иса Худа, който към момента кара проби в отбора. След тях ще бъде взето решение дали той ще продължи с "армейците". За малкото време, в което бе на терена, той игра стабилно, но не се отличи нито с бляскави отигравания, нито с грешки.

Резултатът бе открит в 13-ата минута, когато Брадли Мазику открадна добре топка, след което центрира от наказателното поле и намери непокрития Юнус Санкаре, за когото не бе проблем да се разпише непосредствено пред вратата. Това бе гол за него във втори пореден мач.

Само 8 минути по-късно авансът за "червените" бе удвоен, след като Тибо Вион центрира отлично от ъглов удар, а Валентин Антов се извиси и насочи топката с глава в мрежата, без да остави каквито и да е шансове на вратаря.

В 73-ата минута резултатът стана класически, след като двама появили се като резерви футболисти комбинираха. Синклер центрира отдясно, а Рафаел Енрике засече топката добре по земя и се разписа.

3 минути преди края на редовното време пък Адалберто Пеняранда се справи отлично с противников футболист отдясно, проби навътре и подаде към Ахмед Ахмедов, който отблизо нямаше как да сбърка и с крак вкара топката, за да оформи крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички