Акрапович: Мисля, че с 15-20% можем да сме по-силни през пролетта


Акрапович: Мисля, че с 15-20% можем да сме по-силни през пролетта
Снимка: LAP.bg/ Емона Цончева

1138 0

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович направи сметка и обеща, че отборът да бъде с 20% по-силен през пролетния дял на първенството. "Червените" вече са в София и им предстои да изиграят няколко контроли преди подновяването на Първа лига.

"Не играхме контроли с топ отбори, но за този период това не е проблем. Искаме да имаме по-голямо притежание на топката, да пресираме съперника високо - точно това и отиграхме. Свършихме онова, което искахме да направим.

Сега ще работим за експлозивност, тренировките ще станат по-къси, но по-интензивни. Ще включим и доста тактика, за да доизчистим стила на игра. Има малки неща, които трябва да подобрим - какво да правим, когато загубим топката, какво да вършим, когато тя е в нас - дребни детайли. Искам играта ни да изглежда по-сигурна, както и да създаваме повече проблеми на противника. Мисля, че с 15-20 процента можем да качим нагоре играта си, това го може отборът", заяви Акрапович пред БНТ. 

"Вече се познаваме добре, играчите приеха новата система позитивно. Имаме здрава конкуренция в състава. Това се доказа и през миналата година. В трудните мачове се видя, че имам достатъчно качествени играчи. Затова и нямаме нужда от много нови попълнения". А как отговори на нападките от Локо Пд и какво предложение е отказал преди това на ЦСКА - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички