Джером Синклер разкри: Какво е общото между феновете на Ливърпул и тези на ЦСКА?


Джером Синклер разкри: Какво е общото между феновете на Ливърпул и тези на ЦСКА?
Снимка: http://cska.bg/

1377 0

ЦСКА може да се похвали с футболист като Джером Синклер, който има впечатляваща визитка и е записвал двубои за представителния отбор на Ливърпул. Англичанинът е под наем при "армейците", като е собственост на Уотфорд. Той споделя и какво е общото между феновете на ЦСКА и мърсисайдци.

"Страстта по време на мач е много подобна. Няма да забравя как беше в Ливърпул, когато се борихме за титлата, но останахме втори. Феновете бяха неотлъчно до нас. И преди, и по време, и след мачовете. Хиляди ни посрещаха по улиците пред "Анфийлд". Палеха факли, пееха. В България видях, че феновете на ЦСКА правят същото. За съжаление само в първите ми мачове имах шанс да играя пред публика. Запалянковците на ЦСКА са толкова звучни. Нямам търпение пак да се върнат на трибуните" - разказва Синклер пред "ТВ+".

"Няма как Ливърпул да не е сбъдната мечта за всеки млад футболист. Невероятно чувство е въобще около теб да са такива звезди и да имаш възможност да тренираш с тях. Представете си с кого бях на терена - Стивън Джерард, Филипе Коутиньо, Луис Суарес… Какви великани на футбола само" - споделя още той.

Колкото до избора си да премине в ЦСКА и ще продължи ли престоя си след изтичането на наема, Джером отговори: "Бях чувал, че е най-известният отбор на България. Познавах двама-трима футболисти, които преди са били тук. Не беше трудно да избера ЦСКА. Зависи дали ще остана от представянето ми и от това дали ЦСКА ме харесва достатъчно. Гледам позитивно на нещата. В края на сезона ще имаме отговор".

А как ЦСКА ще се опита да се пребори с Лудогорец за титлата в Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички