Тиаго Родригес говори за предстоящите срещи на ЦСКА срещу Базел


Тиаго Родригес говори за предстоящите срещи на ЦСКА срещу Базел
Снимка: Levski.bg

2372 0

Един от любимците на феновете на ЦСКА - Тиаго Родригес говори пред колегите от "dsport.bg" за предстоящата среща на "армейците" с Базел в Лига на конференциите. Преди две години португалецът отбеляза две попадения срещу този съперник и помогна много на българския тим да играе в групите на Лига Европа. 

" Видях жребия, който отново изправя ЦСКА срещу Базел. Следя какво се случва. Много мои съотборници вече не са там, но и много са в отбора. Онзи мач беше много важен за мен. Вкарах два гола, а отборът премина в следващата фаза на турнира. Мачът беше много емоционален и остава завинаги в моята памет. Това беше един голям мач.", коментира футболистът, който в момента е без отбор.

Тиаго изрази увереността си, че "армейците" имат всички шансове отново да надделеят и да се класират в групите на Лига на конференциите.

Футболистът отчете ролята на феновете и призова да подкрепят ЦСКА от първата до последната секунда, като увери, че "червените" ще направят всичко по силите си, за да ги зарадват.

Португалецът призна, че заради създалата се ситуация в Русия е напуснал местния Уфа и в момента се намира в Португалия, където чака предложения. Вариант да се завърне в България е имало, но не е получил конкретно предложение.

Вижте още: Преотстъпен нападател от Брайтън отпада от сметките на Базел за ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички