Преотстъпен нападател от Брайтън отпадна от сметките на Базел за ЦСКА


Преотстъпен нападател от Брайтън отпадна от сметките на Базел за ЦСКА
Снимка: Getty Images/Guliver

1306 0

ЦСКА и Базел се впускат в плейофните сблъсъци за класиране в Лигата на конференциите. Първата среща е в четвъртък, от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски", а швейцарският тим вече е в България. 

Оказва се, че от сметките на старши треньора Александър Фрай отпада нападателят Анди Зечири, който е едно от новите попълнения на клуба, дошъл под наем от елитния Брайтън. Контузия на капсулата на глезена изважда играча от групата за мача.

Зечири е от Лозана, вече две години има договор с Брайтън, но не може да се наложи и първо беше преотстъпен на германския Аугсбург, а сега е при "червено-сините". Междувременно стигна и до националния тим на родината си, за който записа седем срещи.

Очаква се, че той може и да е на линия за реванша след седмица в Базел, а за тогава швейцарците може и да се подсилят с още едно "острие". Той е собственост на Борусия Дортмунд, повече за него прочетете ТУК!

Старши треньорът на Базел Александър Фрай не може да разчита още на Кали Сене, Жан-Кевин Огюстен, Еманюел Есиам (всички с контузии), а Антон Каде, Яник Маршан, Уго Фогел и Андреа Падула не бяха включени в групата за мача.

Вижте какво каза наставникът на Базел преди срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички