Техническият университет в София посрещна ЦСКА подобаващо (СНИМКИ)


Техническият университет в София посрещна ЦСКА подобаващо (СНИМКИ)
Снимка: CSKA.BG

2270 0

Един от големите фен клубове на ЦСКА - този на Техническия университер в София, проведе Общо събрание на сдружението, участие в което взеха видни "червени" личности.

То имаше за цел да обсъди актуални теми, като по-късно бе проведено и Коледно тържество. На събитието присъства легендарният страж Георги Велинов. 

Освен него се появиха видни "армейски" привърженици, сред които журналисти, професори, легенди на различни спортни клубове на "червените" и други. В сдружение "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София" участват 109 души, ядрото на които са преподаватели и служители в университета.

Ето какво съобщиха от ЦСКА на клубния си уебсайт по повода:

УС на сдружение "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София" организира Общото събрание на Сдружението, което се проведе на 14.12.2022 г. от 17.00 часа в зала 3201 на Технически университет – София при следния ДНЕВЕН РЕД:

1. Отчет на Управителния съвет за дейността на сдружението през 2022 година.

2. Избор на Управителен съвет на сдружението.

3. Разни.

Сдружението се състои от 109 члена – основно преподаватели и служители в ТУ – София.

В същата зала след приключването на Общото събрание се проведе Коледното тържество на Сдружението. То бе съчетано със среща с легендата Георги Велинов, който заедно със спортния журналист Ники Александров представи книгата си "Джони Велинов – моята история".

Специални гости на събитието бяха изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, волейболната легенда на ЦСКА Александър Попов, уредникът на музея на спортната слава на ЦСКА Христо Христов – Графа, легендарният треньор по бокс Тодор Занданов, който е почетен член на Сдружението и журналистите, фенове на ЦСКА – Ангел Домусчиев (главен редактор на Topsport.bg), Георги Банов (редовен член на сдружението и журналист в 24 часа) и Георги Атанасов (почетен член на Сдружението), както и членове на Сдружение "Червени сърца", което в качеството си на юридическо лице е колективен член на "Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София".

На събитието бе изложен кратък снимков материал от най-мащабния проект на армейските привърженици за изтеклата 2022 година – създаването на реплика на първата шампионска купа на ЦСКА от 1948 г., която беше представена в музея на спортната слава на ЦСКА на стадион "Българска армия".

Специална покана за тържественото събитие получи Данаил Ганчев, който обаче поради неотложни ангажименти не успя да присъства лично, но изпрати писмо, което бе прочетено от изпълнителния директор Филип Филипов. Той от своя страна връчи плакет на фенклуба с емблемите на отбора и университета, след което отговори на всички въпроси на феновете.

Тържеството приключи с много снимки, автографи, усмивки, положителни емоции и добро настроение", написаха "армейците".

Ето какво готви Саша Илич на "червените" футболисти при най-малко отпускане по празниците

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички