Тежко им! Саша Илич готви големи наказания при качени килограми от футболистите


Тежко им! Саша Илич готви големи наказания при качени килограми от футболистите
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1205 0

ЦСКА направи това, което не успя много години наред, след като си извоюва първото място и ще зимува на върха в Първа лига. Освен това, "армейците" продължават смело и към 1/4 финалите на Купата на България.

На възпитаниците на Саша Илич предстои дълга почивка в рамките на повече от месец, но място за отпускане няма. Това е предупредил самият треньор на "червените", който е обещал много сериозни санкции при качени килограми от футболистите по празниците, информира "Тема Спорт".

При подобно поведение, състезателите ще получат голяма глоба. Освен това, недопустимо е и закъсняване за предстоящия лагер на "армейците". През лятото имаше подобен случай с Жеферсон, който вбеси сърбина.

На "червените" футболисти са изготвени специални програми, които да бъдат спазвани по време на прекъсването. Те са в почивка от 1-и декември и ще се завърнат за старта на зимната подготовка на 5-и януари.

Ето какво каза самият Илич след края на футболната година у нас

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички