Съставът на ЦСКА е с 10 млн. евро по-скъп от този на Левски


Съставът на ЦСКА е с 10 млн. евро по-скъп от този на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1643 0

В петък от 18 часа е дербито между Левски и ЦСКА, като "червените" са символичен домакин на Националния стадион "Васил Левски". Преди двубоя отборът на Бруно Акрапович е фаворит в двубоя, предвид моментното състояние на двата тима.

Цифрите, публикувани в авторитетния футболен портал transfermarkt.com, сочат, че футболистите на Бруно Акрапович са много по-скъпи от тези на Славиша Стоянович, пише "Мач Телеграф". Дори за първи път разликата е толкова голяма – точно 10 000 000 евро в полза на „червените. Според сайта "червените" струват точно 18 980 000 евро, а „сините“ - 8 980 000 евро.

Дори по-тежко е положението за Левски, ако погледнем разликата в цената на вероятните титулярни състави, които ще се изправят в петък на терена. Цената на Юнус Санкаре, Али Coy и компания е 12 750 000 евро, а тази на четата на Славиша Стоянович е повече от двойно по-ниска – 5 375 000 евро.

В състава на Левски прави впечатление и един странен факт. Двама от вероятните титуляри в петък дори са оценени на 0 евро, което transfermarkt.com прави само за най-ниското ниво футболисти. Става дума за защитника Алекс Петков и халфа Андриан Краев, който принципно не се справят зле на „Герена“. В тази връзка се уточнява, че само двамата най-скъпи на „Армията“ – Юнус Санкаре и Али Coy, са оценени по-високо от цялата единайсеторка, на която Левски вероятно ще заложи в мача.

А ето кои играчи на "червените" пропускат двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички