Папазов: Ако има елементарна правда, "синият" фен ще е доволен в петък


Папазов: Ако има елементарна правда, "синият" фен ще е доволен в петък
Снимка: БГНЕС

1464 0

Вторият по големина акционер в Левски Константин Папазов говори преди двубоя с ЦСКА, като обясни, че ако има елементарна правда, в петък, то привържениците на Левски ще изпитат удовлетворение.

"Левски по смисъла на своето име и на история не може да е аутсайдер, макар че ако сме обективни, в момента ЦСКА има много спортни аргументи. В тези дербита невинаги побеждава по-добрият. Тези дербита са шанс за отбора в по-лоша позиция на фона на емоцията, на гребена на вълната, да победи.

При всички случаи се надяваме това да е помощ за нас. Ако има предимство, и то е факт, може да изиграе лоша на ЦСКА. Аз го гледам от своята камбанария. Смятам, че всичко, което направиха феновете през тази година, може да получи своята награда през този мач. Феновете на Левски доказаха, че са много търпеливи и силно обичащи. В най-тежките моменти, когато няма причина да са щастливи, вярват и стоят зад този отбор", заяви Тити пред "Дарик".

"Тази календарна година ще остане особена за всеки един запалянко, без значение с колко е помогнал, в най-тежкия момент е бил до клуба и го е спасил. За да го има това дерби в петък, феновете са отговорни. Те бяха съпричастни в един такъв момент, в който трябва да направят компромиси, да останат. Аз силно се надявам, че именно срещу ЦСКА футболистите ще се представят на максимално ниво. Дали това ще е достатъчно, не мога да кажа. Всеки един фен ще прости дори загуба, ако види, че играчите са безрезервни. Този мач е по-особен – по-голям заряд, повече наслада. Търся причини, в които да вярвам. Ако има елементарна правда за синия фен, 18 декември ще е денят, в който да почувстват някакво удовлетворение“, допълни той.

Наставникът на Левски изрази притесненията си преди двубоя с ЦСКА

Папазов изрази и пълна подкрепа за наставника Славиша Стоянович. "Мисля, че разполагаме с изключително качествен треньор. За кратко време се зарази с Левски и едва ли има по-способен от него да ги мотивира и подготви добре спортно-технически отбора. Съперникът е мотивиран, в добро физическо състояние, но съм убеден, че целият син дух ще се влее в нашите играчи. Те са задължени да бъдат безрезервни на този терен, в този ден. Мачът има психологическа точка, реално той е за три точки при победа и 1 при равен. Феновете имат нужда от награда за Коледа. Иска ми да бъда оптимист. Всички аргументи са подчинени на пристрастие, но има и анализ на фактите.

Стана ясно и кой ще ръководи дербито ЦСКА - Левски от Първа лига.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички