Светослав Вуцов постави интереса на Стефанов и Славия пред ЦСКА


Светослав Вуцов постави интереса на Стефанов и Славия пред ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6642 0

Вратарят на националния отбор и Славия - Светослав Вуцов, отново коментира вероятността да подсили ЦСКА в бъдеще и при какви условия би го направил. За подобна сделка се говори от дълго време, а през миналата есен президентът на "белите" - Венци Стефанов шеговито сподели и своите искания - "две бензиностанции в центъра на София".

Условията на Вуцов

Сега 20-годишният футболист сподели и своите възможни изисквания към "червените", въпреки че всичко е в сферата на хипотезите.

"Бих прeминал при условия, които са изгодни за Славия и за г-н Стефанов. Те ми дадоха път в мъжкия футбол, помогнаха ми, когато никой не вярваше в мен. И съм казал, че никога няма да предам Славия. Ако Славия реши, че аз трябва да играя в ЦСКА и да приеме дадена оферта, няма проблем. Но всичко трябва да се знае и в Славия да са доволни от сделката", обясни Вуцов пред подкаста на БЛИЦ и сподели, че се радва от факта, че бива уважаван от феновете на "червените".

Тежестта на парите

Талантливият син на Вили Вуцов коментира и дали би направил компромис със своята заплата, която да не от ранга на европейски отбор, за да премине в ЦСКА. Той подчерта, че на този етап от живота си не гледа сумата, която получава:

"Ами аз съм на такава възраст, че още не мисля на този етап за пари. Не гледам каква заплата ще взимам, а как може да се развивам напред и да постигна някой божи ден мечтите си. Славия сега ми помага много и съм доста благодарен на целия клуб и всички, които работят с мен.

Но занапред ще гледам, ако мога да прескоча Славия и да отида в по-голям отбор – няма значение дали ще е ЦСКА, друг по-добър български отбор или чуждестранен. Бих отишъл, стига в Славия да са доволни", подчерта Вуцов.

Материалното срещу името

Вратарят на Славия сподели и защо на този етап не обръща толкова внимание на финансовото възнаграждение, което получава от изявите си на терена:

"На 20 години младият футболист не трябва да гледа какви пари ще взима, а какво развитие ще има. Когато направиш име, изградил си визитка, било в България или навън, и станеш на 25 години, може да започнеш да мислиш за пари и да си гледаш старините. Хората са го казали: Играй най-напред за името отпред, за да ти запомнят името отзад. Направиш ли име, отборите ще те търсят и заради него ще ти предлагат повече пари".

Вижте кой талант може да се раздели с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички