Лоша серия и тежка контузия преследват трансферната цел на ЦСКА през последната година


Лоша серия и тежка контузия преследват трансферната цел на ЦСКА през последната година
Снимка: GettyImages

1821 0

ЦСКА продължава усилено да работи през настоящия сезон, а вече "червените" мислят и за селекцията, която ще осъществят през зимния трансферен прозорец. На "Българска армия" традиционно биват извършвани редица трансфери при всяка възможност, а вече бе разкрито и името на една от вероятните трансферни цели на "армейците".

Става въпрос за родения в Рио де Жанейро Клейтън Силвейра, който от 2021 г. е част от втородивизионния местен ССА (Сентро Спортиво Алагоано). За клуба обаче има едва един мач от началото на календарната година, тъй като бе жертва на тежка контузия, от която се възстановяваше до октомври. 

По този начин единственият двубой за нападателя остава победата с 3:1 при визитата на Алианса. След това крилото къса връзки на коляното и претърпява въпросната операция.

Интерес към Клейтън има не само от ЦСКА, но и други бразилски отбори, което може да се определи и като препятствие пред "червените", подчертава "Тема Спорт". Причината е, че футболистът има две деца и заради тях може да избере варианта да остане близо до дома. 

Вижте кой талант може да се раздели с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички