"Свалихте гащите"! Иван Кюстендилеца скочи на ръководството на ЦСКА след решението за Македония ГП


"Свалихте гащите"! Иван Кюстендилеца скочи на ръководството на ЦСКА след решението за Македония ГП
Снимка: cska.bg

12458 0

ЦСКА излезе с официална позиция и решение за предстоящия си приятелски мач срещу Македония Гьорче Петров. "Армейците" предпочетоха да дадат нагледен пример за спортсменство на терена, вместо да бойкотират контролата.

Тези действия на "червеното" ръководство са в разрез с исканията на част от организираните привърженици на отбора, които по-рано през седмицата излязоха с декларация, изискваща от клуба да отмени двубоя. Причина за това е поредният грозен инцидент с наш сънародник, който бе пребит поради това, че е българин в западната ни съседка.

Ръководството на 31-кратния шампион обяви, че двата отбора все пак ще играят, но ще излязат с фланелки, гласящи "НЕ НА НАСИЛИЕТО". Това никак не се хареса на част от по-крайните запалянковци, сред които лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца. Той написа кратък, но силно критичен коментар към ръководните фактори в клуба, определяйки действията им като срамни и позорни.

"Дори и през главата не ми е минавало, че ще отложите контролата. За пореден път свалихте гащите с тази либерастка постъпка, срам и позор за тези, които са създали великия ни отбор...Предполагам ,че следващото, което ще направите, е капитанска лента с цветовете на дъгата", написа Велчев под публикацията на ЦСКА.

Ето каква сума трябваше да заплатят "червените", ако бяха отменили контролата с Македония ГП

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички