Стражът на Сепси: Ще бъде труден мач, ЦСКА показа, че са силни още в София


Стражът на Сепси: Ще бъде труден мач, ЦСКА показа, че са силни още в София
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1325 0

Вратарят на Сепси Роланд Никзули, който запази мрежата си суха в първия мач с ЦСКА, се надява това да се случи и в реванша, който е тази вечер в Румъния. Стражът призна, че в тима се надяват да избегнат и изпълнението на дузпи довечера.

"Опитваме се да избягваме дузпи, но във футбола всичко е възможно. Надявам се да не се случи. Надявам се да влезем мотивирани от първата минута и да дадем всичко от себе си на терена.

Искам дори да останем без допуснат гол след този мач. Защото, ако това се случи, това ще означава, че сме се класирали напред", коментира футболистът, цитиран от orangesport.ro.

"Ще бъде труден мач, усетихме, че са силни още в София. Но ние бяхме прагматичният отбор и се радваме, че успяхме да спечелим с 2 гола разлика там. Сега те обявиха, че искат да ни окажат голям натиск тук, но трябва да сме концентрирани, да не оставяме място за изненада.

Мисля, че това ще е първият път на този стадион, когато той ще бъде разпродаден. Това ще има значение, естествено, надявам се, че публиката ще ни тласне към победата", допълни Никзули. А ето какво каза Никзули след победата над ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички