Само в SL: ЦСКА се готви за всеки сценарий срещу Сепси, тренира и дузпи (ВИДЕО)


Само в SL: ЦСКА се готви за всеки сценарий срещу Сепси, тренира и дузпи (ВИДЕО)
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

2377 0

ЦСКА ще има нелеката задача в реванша срещу Сепси, след като в първия двубой в София загуби с 2:0. "Червените", водени от новия си наставник Нестор Ел Маестро, са мотивирани да обърнат резултата, за да продължат напред в Лигата на конференциите.

ЦСКА тренира и дузпи

По всичко изглежда, че ЦСКА се готви за всички възможни варианти, дори и да се стигне до изпълнение на дузпи. Това видя репортер на Sportlive.bg, който е в Румъния. Играчите на Ел Маестро изпълняха 11-метрови наказателни удари по време на последната тренировка преди двубоя. Специално внимание бе обърнато и на центрирания към наказателното поле.

Както вече писахме, малко преди тренировката отборът бе надъхан от един от собствениците Данаил Ганчев.  Синът на Гриша Ганчев разговаря с футболистите преди днешната тренировка, за да ги надъха за предстоящия мач. Той застана в центъра на кръг, образуван от футболистите и треньорите, и им говори няколко минути.

Мачът Сепси - ЦСКА е днес, 3-ти август, от 20:00 часа. Той ще се проведе на стадион "Арена Сепси ОСК", където и тренираха възпитаниците на Нестор Ел Маестро, който готви промени за сблъсъка.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички